GraniWorksin startup-ohjelma tarjoaa helpon ja riskittömän mahdollisuuden kokeilla yritystoimintaa. Yritysidean kehittämisessä tukevat Lukiolaisen bisneskoulun kurssit ja GraniWorksin yhteistyöyritykset ja kokeneet yritysvalmentajat. Startup-ohjelmaan osallistumiseksi ei vaadita valmista ideaa, eikä oppilaiden ole pakko perustaa yritystä. Mukaan voi tulla myös oppimaan uusia asioita, taitoja ja löytämään omia vahvuuksiaan. GraniWorkissa opiskelijat voivat luoda suhteita.    

Lukiolaisen bisneskoulun ensimmäisen vuoden opintojen tarkoituksena on perehdyttää ja innostaa opiskelijoita oman yritysidean kehittelyyn ja toteuttamiseen. Ensimmäisen vuoden kurssit startti yrittäjyyteen (BK1), yrityksen perustaminen (BK2) ja tuotesuunnittelu (BK3) antavat kattavan kokonaisuuden yrittäjyydestä, liiketoiminnasta ja oman yrityksen perustamisesta. Osana kursseja opiskelijoille annetaan eväitä oman yritysidean kehittämiseen ja ideoimiseen. 

Toisen lukiovuoden aikana  opiskelija voi pyörittää yritystä osana osuuskuntamuotoisen GraniWorksin toimintaa ja täydentää liiketoimintaosaamistaan osallistumalla markkinoinnin ja johtamisen sekä kansainvälisen liiketoiminnan kursseille . GraniWorks startup-ohjelma kehittää tärkeitä työelämätaitoja, opettaa ongelmanratkaisutaitoja antaa mahdollisuuden kokeilla yrittämistä.   
GraniWorks-valmentajat

Alla ovat GraniWorksin startup-coachit

Marianne Vikkula

Lari Mykrä

Jaana Pylvänen

Krista Palmu

Maria Sipilä

Aape Pohjanvirta

Terhi Majasalmi

Jenni Salminen

Sampo Oksanen

Peter Vesterbacka

Tiina Liukkonen

Reidar Wasenius

Matti Hämäläinen